Tietoa ravintolan kantavista voimista

Niina Piirainen

Ravintola Forsin asiakaspalvelusta ja markkinoinnista vastaava Niina Piirainen on syntynyt Savossa, mutta eihän sitä nykypäivänä enää isoksi viaksi lasketa. Perheineen Sotkamossa asuva Niina on viihtynyt Kainuussa vuodesta 1997 lähtien.

Vuosien saatossa työkokemusta on kertynyt Tuliketusta, Katinkullasta, Amarillosta ja Lomaklubilta. Viimeksi Lomaklubilla asiakaspalvelu- ja markkinointitehtävissä toiminut kolmen pojan äiti taiteilee vapaa-aikanaan piirtämisen ja maalaamisen parissa. Niinalle yrittäjyys on tuttua niin lapsuudenkodista kuin nykyisestä perhe-elämästäkin.

Kirsi Moliis

Kirsi Moliisin valtakuntaa on lounasravintolan keittiö. UPM:n väelle Kirsi tuli aikoinaan tutuksi toimiessaan Sissikadun kerhon edustuskokkina. Kainuussa parikymmentä vuotta asunut Kirsi väittää olevansa Oulusta kotoisin, mutta jostain syystä syntypaikaksi on kirjattu Puolanka.

Kirsin laittamilla ruuilla on oman nelihenkisen perheen lisäksi ruokittu väkeä vuosien saatossa esimerkiksi Lomaklubilla, Siriuksella ja Katinkullassa. Ennen siirtymistä keittiöpuolelle tutuksi tuli pullan ja leivän teko kajaanilaisessa Juutisen leipomossa. Vuodesta 2009 lähtien Kirsi on toiminut Vippikokki-yrittäjänä kainuulaisissa ravintoloissa ja perhejuhlissa.

Suvusta löytyy muitakin hyviä ruuanlaittajia, sillä Berliinissä työskentelevän pikkuveli-Saulin sapuskat on arvioitu peräti Michelin-tähden arvoisiksi. Ja jos kokin kanssa haluaa jutella hevosista, siihen löytyy kyllä aikaa...

Suosittele meitä

Facebook Twitter 1Jaa